joga

Združuje tehnike iz Hatha joge in številnih drugih stilov s tradicionalno jogijsko filozofijo. Dharma joga je več kot fizična vadba – vključuje pranayame (dihalne tehnike), meditacijo, učenje jogijske filozofije in življenjskega sloga. 

Dharma joga je primerna  tako za začetnike, kot za tiste, ki vadite dlje.  

Praksa je sestavljena iz preprostih asan (položajev), v katerih se zadržujemo najmanj 2 min. Pristop v ospredje postavlja funkcijo asane in ne izgled telesa. Vsako telo je drugačno in vsako bo v položaju izgledalo malce drugače. 

Tovrsten pristop jogi je primeren za krepitev vezivnih tkiv. Meditativni element Yin joge, nas vabi v mehkobo našega obstajanja, podpre nas v urjenju potrpežljivosti, spremljanju našega telesa in naših omejitev. 

Na kmetiji organiziramo enodnevne delavnice na naslednje teme:

♦  Pranayama – delavnica tehnik dihanja

♦  Joga za začetnike

♦  Joga Nidra – jogijsko spanje

♦  SKUPINSKA  ♦

Sporočite nam svojo telefonsko številko. Ko bo na obzorju nov termin, ga vam zaupamo v SMSu.

 

♦  ZASEBNA VADBA  ♦

Namenjena je vsem, ki želite z individualnim pristopom nadgrajevati svojo prakso.

kampiranje

Parkirajte svoj kamper, postavite si šotor in si spočij. Kolesarite po okoliških kolesarskih poteh, nabirajte zelišča in gobe ter pohajkujte po okoliških poteh.

NAJEM prostora

prenova v teku...

V prostorih, kjer je še pred kratkim donel zvok kovine in lesa, danes donijo glasovi ljudi.   

Minimalističen prostor, s svojo urejenostjo ne zanika svoje preteklosti. Industrijski prostor je zmehčan z detajli iz kmečkega življenja. 

200 kvadratnih metrov  ♦  sanitarije  ♦  tekoča voda  ♦  100 stolov  ♦  20 miz  ♦  ogrevanje  ♦  venttilacija

V prostoru lahko organizirate delavnice, izobraževanja, predavanja, oglede filma, koncerte, manjše tržnioe, srečanja vam dragih ljudi ali kar vam srce poželi. Pišite nam in skupaj bomo videli kaj je mogoče.